Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Το φυτό Hedera, γνωστό κοινώς ως κισσός, είναι ένα γένος αναρριχητικών και ερπυστικών φυτών που ανήκουν στην οικογένεια Araliaceae. Εκτιμώνται για το ελκυστικό πράσινο φύλλωμά τους και την ικανότητά τους να αναρριχώνται και να καλύπτουν επιφάνειες, όπως τοίχους, φences και δέντρα.
Τα φύλλα του κισσού είναι αιώνια και συνήθως έχουν λοβωτό ή παλματόμορφο σχήμα. Έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, ανάλογα με το είδος και την ποικιλία. Χαρακτηριστικό τους είναι η ικανότητά τους να αναρριχώνται και να προσκολλώνται σε επιφάνειες μέσω των προσθετικών ριζών που αναπτύσσονται κατά μήκος των στελεχών.
Οι άνθοι του κισσού είναι μικροί και γενικά δεν είναι πολύ εντυπωσιακοί. Παράγουν τοξικούς καρπούς μαύρου ή σκούρου μωβ χρώματος μετά την ανθοφορία (μην καταναλώνετε). Υπάρχουν πολλές είδη και ποικιλίες κισσού, καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά.
Προτιμά το έμμεσο φως, αν και μπορεί να αντέξει συνθήκες χαμηλού φωτισμού.